Cecilia och veckans pilatesövning

Kom och dela träningsglädjen, lugnet och stämningen på Studio Frid med mig!

Den 15 augusti började jag som verksamhetschef på Studio Frid. Inledningsvis kommer jag att se till att lära känna alla lärare och såklart även många av dem som kommer och tränar hos oss. Jag kommer att försöka finna utvecklingsområden inom såväl utbud, som kvalitet. Att det ska vara fräscht och fint i våra lokaler är såklart också viktigt. Jag har redan insett att det finns både mycket kunskap, energi och känsla hos våra fantastiska lärare. Tänk att få ta del av detta i mitt dagliga arbete – helt underbart! Det har du också möjlighet till, som deltagare på någon av våra klasser eller kurser.

Under många år har jag varit aktiv som instruktör och lärarutbildare för olika träningsformer och har bland annat specialiserat mig inom Pilates. Klicka på länken om du vill se och kanske utföra veckans pilatesövning: Single leg stretch.

Tidigare har jag bland annat arbetat som produktutvecklare och träningsansvarig på SATS, Läkemedelskonsult på Astra Zeneca, landslagstränare för aerobiclandslaget och lärare på idrottshögskolan. Min filosofi för träning är att det ska ge glädje, energi och träningseffekt, men också lugn och ro för sinnet.
Vi är alla olika och oavsett vem du är ska vi på Studio Frid försöka se till att du får en fin upplevelse hos oss.

Har du några funderingar, åsikter eller förslag gällande vår verksamhet är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta mig! Lättast på mail: cecilia@studiofrid.se
Med värme,
Cecilia