Lär känna våra massörer & terapeuter

Barbara Lörincz

Barbara är certifierad massageterapeut och är både Yin och Hathayoga-lärare. Hon har gått en 300-timmars yogalärarutbildning i Yin och Mindfulness.
 
Hon erbjuder klassisk svensk massage men även en kombination av yinyoga och massageterapi. Yinyogan fokuserar på kroppens djupliggande strukturer såsom bindväv och fascia. Därför är Yinyogan ett bra komplement till massage.Barbara utför även deep tissuemassage som är avsedd för lindra spänningar i muskler och bindväv samt triggerpunktsbehandling

Barbara har lång erfarenhet av socialt och pedagogiskt arbete. Under sju år arbetade hon i Peru med teater och yoga för socialt utsatta människor, både barn och vuxna. Hennes erfarenheter gör att hon har en förmåga att förstå varje unik människa och kunna se deras behov. Barbara är känd för sin närvaro och har en ambition att skapa en djup kontakt med vårt inre.

Barbara Lörincz

Jessica Johansson

Hej och välkommen till mig Jessica!
Jag erbjuder en effektiv massagebehandling som ger djup avslappning och öppnar upp flödet i kroppen. Denna behandling anpassar jag gärna efter dina behov med triggerpunktsbehandling som löser upp muskelknutor och/eller med varsamma lugnande händer.
 
Massagen jag ger är en behandling inspirerad av svensk klassisk massage, indisk ayurvedisk massage och kinesisk tuina massage. Jag använder mig av ekologisk sesamolja som har en värmande och lugnande effekt.

Om ni önskar använder jag mig gärna av mina kunskaper inom Traditionell kinesisk medicin, exempelvis med akupukturnålar, men även skrapning (guasha) eller koppning kan komma att användas.

Jag har studerat traditionell kinesisk medicin och akupunktur på Akupunkturakademin i Stockholm med praktik i Kina"

Jessica Johansson

Helmi Hunin

Helmi är en licensierad massage-terapeut från U.S.A, med licenser från såväl Hawaii som New York. Hon har en examen från Swedish Institute College i New York inom hälsa. Helmi strävar efter att få patienterna att förstå sina egna kroppar och ser till varje individs unika behov. Hon riktar sitt fokus på kunden och använder sig av olika tekniker som bindvävsbearbetning, myofascial release-tekniker och triggerpunkts-behandling.

Helmi har hjälpt allt från yoga-utövare till professionella idrottare att få optimala resultat i sin sport, att få smärtlindring och hjälp med rehabilitering. På Omega Institute for Holisitc Studies behandlade Helmi deltagare och yogainstruktörer på det största behandlinscentret i U.S.A. Under tre år arbetade hon på Maui och det senaste året har hon varit verksam i Vermont, i Canada.

Helmi har lyckats behandla ett brett spektrum av problem; allt från frozen shoulder, ländryggsproblem, muskelbristningar, sportskador, tennisarmbågar till kroniska smärttillstånd. Hon har också ett certifikat från Niara Healing Arts att behandla gravida kvinnor och hon skapar en omvårdande miljö för den blivande mamman. Helmi ser fram emot att hjälpa och behandla dig!

Helmi Hunin