Holistisk träningsvecka på södra Kreta

Välkommen till en holistisk träningsvecka på södra Kreta med Mediyoga och Pilates. Två träningsformer vi valt ut som ger möjlighet till reflektion, närvaro och personlig utveckling. Pilates - för stabilitet och styrka och Mediyoga - för rörlighet och balans. (Under kursen ges du också möjlighet att utveckla förhållandet till dig själv genom att utveckla förhållandet till din träning.)

Du behöver ingen förkunskap, bara ett öppet sinne.

Upplägg & innehåll

Varje dag kommer innehålla 2 träningssessioner som fördjupas i efterföljande föreläsningar och samtal. Syftet med kursen är att du genom yoga- och pilatesteknikerna ska få upplevelser och verktyg som förankras i dig själv och som är användbart i vardagen och livet i stort. Genom att anamma ett förhållningssätt där träningen berikar livet och livet får berika träningen medför detta att du utvecklas du både fysisk, psykiskt, socialt och existentiellt.

Är du intresserad av att läsa mer om kursen?

Om kursen

Datum: 18/5 - 22/5 2018
Dag: Fredag-tisdag 
Tid: 9.00 - 12.00 & 16.00 - 19.00
I pausen tid för vila, bad och rekreation.

Pris: 7 850 kr inklusive moms
7 hotellnätter i enkelrum

- Transfer t o r Heraklion
- 2 middagar
- Kurskaffe

Flygresa bokas på egen hand    t ex hos Vingresor tors-tors till Heraklion.

Teknisk arrangör för kursen på plats är LendasOasen. 
För mer information, kontakta Ann-Sofie Noryd, erfaren kursarrangör i Lendas sedan dryga 20 år. Tel 076-375 50 70 eller info@lendasoasen.se

Kursledare

Marie Hansson:
Leg arbetsterapeut, föreläsare och instruktör i Mediyoga. Har lång erfarenhet av att använda yoga i vården och utbildar vårdpersonal i yoga. Föreläser på Lunds Universitet och Palliativt Utvecklingscentrum

Eva Jacobsson:
Leg sjukgymnast, idrottslärare och pilatesinstruktör. Lång erfarenhet som utbildare inom hälsa. Arbetar idag med undervisning och personer med långvariga smärttillstånd i Multimodalt smärtteam.