Pilates på Studio Frid

Pilates på Studio Frid i Malmö

Pilates är en effektiv träningsform, där du tränar styrka, rörlighet, balans, hållning och kroppskontroll.
Pilates fem grundprinciper gör din kropp stark, smidig och balanserad.

Genom att använda andningen och ditt powerhouse (ditt centrum/din core) rätt får du maximal effekt av Pilatesträningen.
Vi erbjuder inte bara den klassiska Pilates Matwork där du arbetar med den egna kroppen, utan även Pilates Reformer, Pilates Boll, Pilates Barre, Pilates Foamroller/Boll och Mamma-babyPilates. I en del av våra matworkklasser använder vi små redskap som Pilatesringar, Foamrollers och små bollar.

I kursform har vi grundkurs i Pilates, Pilates fortsättningskurs, Pilates boll och rulle samt Pilates variation.
Du kan välja att boka våra öppna Pilatesklasser eller någon av våra kurser. Möjlighet till personlig träning i Pilates finns också.
Nedan hittar du information om skillnaden mellan öppna klasser och våra kurser samt respektive schema.
 

Öppna klasser

De öppna klasserna kan du boka när du vill och hur ofta du vill. Vi erbjuder olika typer av månadskort och klippkort men du är också välkommen att bara komma förbi då vi erbjuder dropin-platser. Våra öppna klasser passar bra för dig som vill att yogaträningen ska vara flexibel utifrån vad som passar ditt liv.

Kurser

Våra kurser passar dig som vill ha en fast dag då du vet att du ska träna. Kurserna startar löpande under året och du väljer den kusrstart som passar dig bäst. Fördelen med att boka en hel kurs är att du börjar från din nivå, utvecklas tillsammans med gruppen och får möjlighet till fördjupning.