Pilates på Studio Frid

Pilates på Studio Frid i Malmö

Pilates är en träningsform som utvecklades redan under tidigt 1900-tal och är idag en vanlig träningsform. Pilates fem grundprinciper gör din kropp stark, smidig och balanserad. Pilatesträningen kommer också att förbättra din hållning, koordination och cirkulation.

Pilates fem grundprinciper:
- Din andning
- Bäckenets placering
- Bröstkorgens placering
- Skulderbladens rörelse 
- Huvudet och nackens placering

Vi erbjuder inte bara den klassiska pilatesträningen som de flesta känner till, vi erbjuder också Matwork, Reformer, Barrerullle/bollmamma/babypilates, pilates för seniorer, modern dans, Pilates för dig som är nybörjare och en fortsättningskurs i pilates.

Du kan välja att boka våra öppna pilatesklasser eller någon av våra kurser. Möjlighet till personlig träning i pilates finns också.

Nedan hittar du information om skillnaden mellan öppna klasser och våra kurser samt respektive schema.

Öppna klasser

De öppna klasserna kan du boka när du vill och hur ofta du vill. Vi erbjuder olika typer av månadskort och klippkort men du är också välkommen att bara komma förbi då vi erbjuder dropin-platser. Våra öppna klasser passar bra för dig som vill att yogaträningen ska vara flexibel utifrån vad som passar ditt liv.

Kurser

Våra kurser passar dig som vill ha en fast dag då du vet att du ska träna. Kurserna startar löpande under året och du väljer den kusrstart som passar dig bäst. Fördelen med att boka en hel kurs är att du börjar från din nivå, utvecklas tillsammans med gruppen och får möjlighet till fördjupning.