Effektiv träning med pilates reformer


Pilates Reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av Reformermaskinen. Maskinens fjädrar ger dig ett viktmotstånd, som gör det lättare att hitta och aktivera dina djupaste muskler. Med en jump board får du även en pulshöjande effekt i träningen. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv Pilatesträning med styrka, rörlighet, balans och hållningsträning. Alla rörelser utgår från ditt powerhouse (din kärna/core), men du tränar hela kroppen.

Gruppklasserna i Reformer kostar samma som alla öppna klasser (1 klipp) och ingår även i alla våra månadskort.

OBS! Är du ny på Reformer rekommenderar vi att du går en introduktionslektion eller grundkursen i Reformer. Då lär du dig hur maskinen fungerar, får dina inställningar och genomgång av några av övningarna. När du gått introduktionslektion eller grundkurs är du välkommen till våra öppna klasser. Introduktions-lektioner kostar 300:- och går regelbundet.

Pilates Reformer är en av våra öppna klasser men skulle du vilja boka en kurs så har vi nu både en introkurs och en grundkurs i Pilates reformer, se mer information om kurser i rutan till höger.

Pilates reformer på Studio Frid i Malmö
Pilates reformer på Studio Frid i Malmö