Instruktörskurs - Yoga för stela män

Vill du få fler män att komma till studio och öva yoga?
Ta del av upplägget i vår succékurs: Yoga för stela män
Lärare är Ann Svärdfelt

Vill du få fler män att komma till studio och öva yoga? Då är det här den rätta kursen för dig.

Under en helg går vi igenom upplägg och tillvägagångssätt.
Kursen passar alla som redan undervisar i yoga. Fokus ligger på hur man kan få män inspirerade av yogan, så att de inte bara upplever att de är stela utan att de också får svettas och känna att de blir starkare.

Ann har satt ihop denna kurs för att fler med trygghet ska kunna guida män i yoga. Alla övningar som lärs ut är stärkande och rehabiliterande. Det passar alla typer av män; de som har motionerat/tränat tidigare, de som är otränade, de med skador, de som är skeptiska, de lata och de med olika typer av skador.

Läs mer om kursens upplägg.

Om Ann Svärdfelt:
Ann har undervisat yoga på heltid sedan början av 2000-talet. Hon följer Ashtangayogatraditionen och är en av ett fåtal auktoriserade lärare i Sverige. Under årens lopp har hon undervisat i många olika yogastilar samt träffat människor i alla möjliga åldrar och med totalt olika bakgrund.

Yinyoga lärarutbildning

Yinyoga är gör kroppen smidigare och ger ett ökat energiflöde. Yinyogan har dessutom en avslappnande effekt och är väldigt stressreducerande. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker man kroppens bindväv och de lite hårdare delarna i kroppen såsom leder och ligament. Du får en chans att lugna både kropp och sinne med yinyoga.

Under denna helgkurs får du en fördjupning i yinyoga. Du får lära dig hur yogans verktyg kan hjälpa till att lyfta energin i kroppen och hur du stärker ditt immunförsvar. Du får även lära dig att leda yinyogaklasser. Kursen passar alla, yogalärare, vana yogautövare och nybörjare.

Kursen inkluderar två luncher och en raw-fika, för att ytterligare boosta kroppen med näringsrik och god mat.

Det du behöver ta med är ett anteckningsblock och sköna kläder att yoga i.

Läs mer om kursens upplägg dag för dag.

Välkommen!

Instruktörskurs - Yoga för stela män med Ann Svärdfelt

Datum: 16-17/9 2017
Dag: Lärd - Sönd
Pris: 3 500 kr
Inkl kursmaterial, diplom och luncher i vårt café

Yinyoga lärarutbildning med
Ann Svärdfelt

Datum: 10 - 12 november 2017
Dag: Fred - sönd
Pris: 4 100 kr

Yinyoga lärarutbildning Grund Modul 1

Yinyoga är en populär yogaform världen över. Fler och fler inser betydelsen av att vila, att vara, att låta livet ha sin gång. Yinyoga är en syntes mellan yoga, kinesisk medicin och mindfulness.

Alla ställningar är liggande eller sittande och vi stannar länge i varje position. Det är viktigt att släppa strävan och mål, vi vilar och låter allt vara. På så sätt kommer vi åt vår bindväv, ligament, skelett och ser vårt sinne klart och tydligt.

Denna intensiva kurs vänder sig både till dig som redan undervisar i yoga och vill gå en påbyggnadsutbildning i yinyoga, samt till dig som önskar fördjupa ditt eget yogautövande. De flesta som gått kursen undervisar i yinyoga idag och är mycket nöjda.

Kursens tre dagar innehåller bland annat teori och praktik av yogans alla positioner, mindfulness, vipassana meditation, buddhism i yinyogan och pedagogik i yinyogaundervisning.

Läs mer om kursens upplägg dag för dag.

Välkommen!

Yinyoga lärarutbildning Grund Modul 1 med Magdalena Mecweld

Datum: 8 - 10 juni 2018
Dag: Fred - sönd
Pris: 5 900 kr