Yinyoga lärarutbildning

Yinyoga är gör kroppen smidigare och ger ett ökat energiflöde. Yinyogan har dessutom en avslappnande effekt och är väldigt stressreducerande. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker man kroppens bindväv och de lite hårdare delarna i kroppen såsom leder och ligament. Du får en chans att lugna både kropp och sinne med yinyoga.

Under denna helgkurs får du en fördjupning i yinyoga. Du får lära dig hur yogans verktyg kan hjälpa till att lyfta energin i kroppen och hur du stärker ditt immunförsvar. Du får även lära dig att leda yinyogaklasser. Kursen passar alla, yogalärare, vana yogautövare och nybörjare.

Kursen inkluderar två luncher och en raw-fika, för att ytterligare boosta kroppen med näringsrik och god mat.

Det du behöver ta med är ett anteckningsblock och sköna kläder att yoga i.

Läs mer om kursens upplägg dag för dag.

Välkommen!

Yinyoga lärarutbildning med
Ann Svärdfelt

Datum: 10 - 12 november 2017
Dag: Fred - sönd
Pris: 4 100 kr

Yinyoga lärarutbildning Grund Modul 1

Yinyoga är en populär yogaform världen över. Fler och fler inser betydelsen av att vila, att vara, att låta livet ha sin gång. Yinyoga är en syntes mellan yoga, kinesisk medicin och mindfulness.

Alla ställningar är liggande eller sittande och vi stannar länge i varje position. Det är viktigt att släppa strävan och mål, vi vilar och låter allt vara. På så sätt kommer vi åt vår bindväv, ligament, skelett och ser vårt sinne klart och tydligt.

Denna intensiva kurs vänder sig både till dig som redan undervisar i yoga och vill gå en påbyggnadsutbildning i yinyoga, samt till dig som önskar fördjupa ditt eget yogautövande. De flesta som gått kursen undervisar i yinyoga idag och är mycket nöjda.

Kursens tre dagar innehåller bland annat teori och praktik av yogans alla positioner, mindfulness, vipassana meditation, buddhism i yinyogan och pedagogik i yinyogaundervisning.

Läs mer om kursens upplägg dag för dag.

Välkommen!

Yinyoga lärarutbildning Grund Modul 1 med Magdalena Mecweld

Datum: 8 - 10 juni 2018
Dag: Fred - sönd
Pris: 5 900 kr