Yoga i Malmö

Yoga kommer ursprungligen från Indien och är en träningsform för både kropp och själ. Många upplever att yogan är ett hjälpmedel mot stress, utbrändhet och sömnproblem. Vår ambition är att erbjuda dig ett brett urval. Hos oss kan du välja mellan yogaformer som Ashtangayoga, Hathayoga, Restorativeyoga, Yinyoga, Medicinsk yoga och Vinyasayoga. Vi erbjuder även ett brett spektra av kurser som  t ex grundkurs, fortsättningskurs, gravidyoga, terapeutisk yinyoga, yoga för stela män, Yin & Mindfullness-kurser, senioryoga och mycket mer.

Vi har verksamhet såväl tidiga morgnar, förmiddagar, lunchtid, eftermiddagar, kvällar och helger.
Du kan antingen välja att gå på öppna yogaklasser eller våra yogakurser, självklart går det bra att kombinera de öppna klasserna med kurserna. Möjlighet till personlig yogaträning finns också.
 
Nedan hittar du information om skillnaden mellan öppna klasser och kurser samt respektive schema.

Öppna klasser

De öppna klasserna kan du boka när du vill och hur ofta du vill. Vi erbjuder olika typer av månadskort och klippkort men du är också välkommen att bara komma förbi då vi erbjuder dropin-platser. Våra öppna klasser passar bra för dig som vill att yogaträningen ska vara flexibel utifrån vad som passar ditt liv.

Kurser

Våra yogakurser passar dig som vill ha en fast dag då du vet att du ska träna. Kurserna startar löpande under året och du väljer den kursstart som passar dig bäst. Fördelen med att boka en hel kurs är att du börjar från din nivå, utvecklas tillsammans med gruppen och får möjlighet till fördjupning.