Terapeutisk yinyoga skapar välbehag

Våga släppa taget och låt spänningar som lagrats i kroppen frigöras. Blockeringar eller spänningar som uppstår i vår kropp kan både vara fysiska och emotionella. Myofasciell frisättning är en enkel metod för att frigöra dessa spänningar i bindväv och tighta muskler. Blodcirkulationen ökar och ett lugnt välbehag i både kropp och sinne infinner sig. Endorfiner frigörs vilket i sin tur leder till minskad smärta.

Den terapeutiska yogan används för att arbeta med specifika problem och att hjälpa kroppen i processen att hela sig själv.
Yin-Yogaterapi kan hjälpa dig att komma tillrätta med, eller lindra besvär som till exempel: stress-symptom, spänningar i kroppen, stelhet, ryggvärk, sömnstörningar, huvudvärk, högt blodtryck, ischias-smärta, artros, benskörhet, återhämtning efter till exempel stroke, nedsatt funktion av olika organ samt körtlar och andra besvär orsakade av obalanser i kroppen.

Klasserna innehåller fördjupning av klassiska Yinyoga positioner, Myofasciell frisättning med tennisbollar och olika andningstekniker.