fbpx
  • Massage

Klassisk Svensk Massage

Studio Frid erbjuder flera olika typer av massage. Du kan välja mellan Klassisk svensk massage, Gravidmassage och Aromamassage.

Mer om lymfmassage hittar du HÄR

Svensk klassisk massage & Gravidmassage

Svensk klassisk massage anpassas alltid efter dina behov. Metoderna varierar beroende på om du kommer i avslappningssyfte eller vill genomgå behandling av muskulära skador eller besvär med smärta.

Detta är en form av massage där massören jobbar med kroppens mjukdelar, så som hud, bindväv, muskler, senor osv. Syftet med massagen är att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna orsaka skador och problem längre fram. Denna massageform används även för att behandla lindrigare besvär som uppstått i samband med muskelspänningar. Massagen gör dessutom att återhämtningsprocessen i musklerna ökar jämfört med om musklerna bara får vila.

I gravidmassage så ligger man på sidan eller på mage på en särskild gravidkudde där det finns plats för en växande mage. Prata med terapeuten om dina behov och var dina spänningar sitter.

Det är väldigt individuellt hur många gånger man behöver gå på massage för att man ska må bra. För de flesta rekommenderas det att man går regelbundet för att förebygga framtida besvär.

Aromamassage

Aromamassage är en skön och avslappnande massage. Om du vill kan man under massagen använda eteriska oljor både för huden och för doftsinnet. Olika oljor har olika egenskaper och vilka som används beror på vad du och massören vill uppnå.

Själva massagen är väldigt mjuk och och avslappnande och det jämna och lugna trycket som följer ett medvetet rörelsemönster aktiverar oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra. Under den här behandlingen får du en djup avslappning.

Priser

Följande priser gäller oavsett vilken typ av massage du vill gå på:

25 min – 450:-
55 min – 750:-
85 min – 995:-

Går du på regelbunden massage passar våra paketerbjudanden dig!
Med paketen kan du även mixa mellan behandlingar så länge du väljer samma längd.

3 x 25 min – 1290:-
3 x 55 min – 2150:-
3 x 85 min – 2850:-

5 x 25 min – 2100:-
5 x 55 min – 3400:-
5 x 85 min – 4500:-