fbpx
  • Massage

Klassisk Massage

Studio Frid erbjuder flera olika typer av massage. Du kan välja mellan Klassisk Svensk Massage, Gravidmassage och Avslappningsmassage.

Mer om lymfmassage hittar du HÄR

Svensk klassisk massage & Gravidmassage

Svensk klassisk massage anpassas alltid efter dina behov. Metoderna varierar beroende på om du kommer i avslappningssyfte eller vill genomgå behandling av muskulära skador eller besvär med smärta.

Detta är en form av massage där massören jobbar med kroppens mjukdelar, så som hud, bindväv, muskler, senor osv. Syftet med massagen är att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna orsaka skador och problem längre fram. Denna massageform används även för att behandla lindrigare besvär som uppstått i samband med muskelspänningar. Massagen gör dessutom att återhämtningsprocessen i musklerna ökar jämfört med om musklerna bara får vila.

I gravidmassage så ligger man på sidan eller på mage på en särskild gravidkudde där det finns plats för en växande mage. Prata med terapeuten om dina behov och var dina spänningar sitter.

Det är väldigt individuellt hur många gånger man behöver gå på massage för att man ska må bra. För de flesta rekommenderas det att man går regelbundet för att förebygga framtida besvär.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassge är en fantastisk djupt avkopplande behandling, med mjuk, lätt massage som utförs i lugnt tempo. Själva massagen är väldigt mjuk och och avslappnande och det jämna och lugna trycket som följer ett medvetet rörelsemönster aktiverar oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra, därför säger man att avslappningsmassagen kan förbättra sömnen och lindrar smärta. Den kan även minska ångest, depression och mildra klimakteriebesvär.

Avslappningsmassagen minskar produktionen av stresshormonerna kortisol och noradrenalin. Utmärkt massage för dig som känner dig stressad, har svårt att varva ner och har behov av avkoppling och återhämtning. Denna behandling kan höja din energi, förbättra ditt humör och ge ökad livskvalitet. En klok investering för ditt välbefinnande.

Priser

Följande priser gäller oavsett vilken typ av massage du vill gå på:

25 min – 500:-
55 min – 850:-
85 min – 1195:-

Går du på regelbunden massage passar våra paketerbjudanden dig!

3 x 25 min – 1400:-
3 x 55 min – 2370:-
3 x 85 min – 3350:-

5 x 25 min – 2250:-
5 x 55 min – 3650:-
5 x 85 min – 5250:-