fbpx

KALIBRERA DIN INRE KOMPASS

Med Kim de Luca
8 januari

Välkommen till denna workshop med magiska Kim de Luca. En workshop som sätter tonen och takten för det nya året, med hållbara mål i sikte och med fokus på att se över det vi tar med oss in i 2023 så att vi kan förnya där vi längtar efter förändring. Välkommen att kalibrera din inre kompass!

Har du någonsin avlagt ett nyårslöfte, för att bara några månader senare fullständigt glömma bort det? Du är inte ensam! Forskning har visat att bara en av tio hållit fast vid sitt löfte ett halvår efter nyår. I denna workshop kommer du lära dig att sätta upp relevanta och personliga mål du kan hålla långt in i det nya året och framåt!

Vi kommer utgå ifrån terapimetoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy), SMARTA mål och yogisk/ buddhistisk filosofi för att hitta en riktning för det nya året. Workshopen kommer även innehålla yoga, pranayama och meditation. Inga förkunskaper krävs. Varmt välkommen!

Workshopen leds av Kim de Luca, som har över 15 års erfarenhet av att undervisa i yoga och meditation. Hon har även studerat yogans historia upp till masternivå på universitetet och har fördjupade studier i buddhistisk meditation. I hennes dagliga arbete som kurator i sjukvården jobbar hon med ACT och andra terapimetoder.

NÄR: 8 januari kl 15.00-17.30

INVESTERING: 395kr

Lärare på workshopen är Kim de Luca

Ta gärna på dig mjuka, bekväma kläder som du både kan röra dig och slappna av i. Ta med en egen yogamatta. Har du ingen matta, kan du hyra av oss för 40kr.

Boka din plats HÄR.

Sätt din riktning för 2023!

Om Kim

Kim har dedikerat större delen av sitt liv åt att studera yoga och meditation, och att utveckla sig genom ständiga studier har kommit att bli hennes sätt att leva. Hon började praktisera yoga redan 1999 och har undervisat sedan år 2004. Hon har gått flertalet yogautbildningar i olika stilar och har suttit på meditationskudden i många timmar, när hon studerat den buddhistiska theravadatraditionen. Kim är även utbildad inom Self-Compassion och mindfulness. Därtill har hon fördjupat sig i yogans historia och filosofi(er) upp till masternivå vid Lunds universitet.

Kim är också socionom och jobbar som kurator inom ätstörningsvården. Hennes undervisning syftar alltid till meditativt djup utifrån ledorden närvaro, acceptans och frihet.