fbpx

KALIBRERA DIN INRE KOMPASS

Heldagsworkshop med Intentionsetting
Ewa Hagert
7 januari

Välkommen till denna heldagsworkshop med Ewa Hagert. En workshop som sätter tonen och takten för det nya året, med hållbara mål i sikte och med fokus på att se över det vi tar med oss in i 2024 så att vi kan förnya där vi längtar efter förändring. Välkommen att kalibrera din inre kompass!

Har du någonsin avlagt ett nyårslöfte, för att bara några månader senare fullständigt glömma bort det? Du är inte ensam! Forskning har visat att bara en av tio hållit fast vid sitt löfte ett halvår efter nyår. I denna workshop kommer du lära dig att sätta upp relevanta och personliga mål du kan hålla långt in i det nya året och framåt!

Nyåret kommer med nystart, med ett oskrivet blad inför ett helt nytt år som ligger framför oss. Vi samlas till denna nyårsceremoni för att sätta våra intentioner – hitta vår sankalpa – inför det nya året. Vad vill du bjuda in? Vilka nya mål och projekt längtar du efter i 2024? Energy flows where attention goes. Vilken väg ska du gå? Vilken väg är den rätta? Det är svårt att svara på om man inte vet vad målet är… 

Den här heldagsworkshopen är en personlig ceremoni med mjuka yogaflöden för att öppna upp, meditation för mental klarhet och journaling som leder oss till våra huvudpunkter inför året – vad vill du att det nya året ska innehålla, hur vill du vibrera och vart vill du rikta din energi? Våga be universum om det du drömmer om! Våga manifestera! 

Vi varvar skrivövningar med mjuk yoga och meditation – ett vackert sätt att tacka för året som gått och blicka framåt med ny klarhet. Var beredd på en heldag bara för dig, där vi gräver in på djupet men också bjuder in till återhämtning, integration och vila. Mjuk slow flow, djup yin och restorative yoga, och yoga nidra i en härlig mix. På resan mellan de olika yogaformerna hinner vi fundera på vad vi längtar efter i livet, i en strukturerad djupt personlig process.

Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, din yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar. Vi äter en härlig vegetarisk lunch tillsammans. Yogan passar alla nivåer, även dig som inte yogat så mycket tidigare.

NÄR: 7 januari kl 09.30-16.00

INVESTERING: 1195kr (i priset ingår lunch, kaffe och te)

Lärare på workshopen är Ewa Hagert

Ta gärna på dig mjuka, bekväma kläder som du både kan röra dig och slappna av i. Ta med en egen yogamatta.

Boka din plats HÄR.

Sätt din riktning för 2024!

Om Ewa

Ewa är certifierad yogalärare hos Yoga Alliance (E-RYT500, YACEP) och är utbildad i vinyasa, hathayoga, yinyoga, pranayama, mindfulness, restorative yoga och yoga nidra. Ewa är den enda yogainstruktören i södra Sverige som är utbildad av Rachel Brathen (Yoga Girl) och i hennes utmärkande sätt att koppla yogan till mental närvaro och känslomässigt läkande. Idag arbetar Ewa med yogan på heltid, genom att erbjuda klasser, workshops, yogalärarutbildningar och retreats. Utmärkande är fokus på den inre resan och att skapa förändring genom reflektion och klarhet.

Ewa driver Studio Frid Yoga & Pilates sen 1 juli 2021.