YOGA & PILATES ONLINE

På Studio Frid har du möjlighet att välja att vara med på våra öppna klasser och flertalet kurser online. Tryggt och bekvämt för dig som av någon anledning inte kan eller vill komma till studion. Denna möjlighet har varit mycket uppskatt under Corona-pandemin, men har även blivit ett uppskattat alternativ i semestertider, då du kan yoga med din favoritlärare även om du befinner dig i sommarstugan.

Klasser

För att delta i en yoga- eller pilatesklass online bokar du in dig via hemsidan eller i appen. Du väljer den klassen som har ONLINE i namnet:

T ex: Du vill vara med på en klass i Yinyoga på måndagar. Då finns det två klasser i bokningssystemet: Yin samt Online-Yin. Vill du komma till studion för att vara med på klassen väljer du Yin, vill du istället följa klassen hemifrån väljer du Online – Yin.

I god tid innan klassen startar får du ett mail som innehåller en länk till sändningen. Bokar du in dig senare kommer länken att skickas inom ett par minuter.

För att sändningen ska fungera på bästa sätt, tänk på att:

  • kontrollera vilken webläsare du använder. Google Chrome och Safari fungerar bäst. Edge och Explorer fungerar inte så bra.
  • kontrollera att du gett din webläsare tillåtelse att använda din kamera och mikrofon
  • se till att du tillåter Mindbody (programmet vi använder för att sända) att använda din kamera och mikrofon
  • när sändningen startar, se till att din mikrofon är mutad och att din video är överkryssad

Om du får problem

  • om du inte fått mailet med länken, kontrollera så att det inte landat i skräpposten
  • om sändningen inte startar, rensa dina cookies och starta om din dator

Varmt välkommen, online eller på plats studion!

Kurser

Flertalet av våra kurser finns online, för att gå en onlinekurs bokar du dig som vanligt. Du kommer sedan få en länk skickad till dig, sedan kan du välja själv om du vill vara med på plats på studion eller online. Varmt välkommen!