fbpx

Nu söker vi Studio Manager!

Studio Frid är mitt andra hem. Här kan jag andas, vara mig själv och känna lugnet i kropp och sinne. Vår Studio Manager är min högra hand och andra hjärnhalva. Vi arbetar tätt tillsammans för att göra Studio Frid till Malmös bästa yogastudio. Varmt välkommen med din ansökan!

Ewa Hagert, VD och ägare Studio Frid Yoga & Pilates

Är du en person med social förmåga och ett säljande sätt som trivs i en operativ roll? Är du van att ge bästa kundservice, koordinera aktiviteter och arbeta strukturerat i bokningssystem? Är du intresserad av yoga och vill vara med att fortsätta bygga Malmös ledande yogastudio? Välkommen med din ansökan!

Studio Frid är en av Malmös största yogastudios belägen i ljusa lokaler på Köpenhamnsvägen 46, vid Erikslust i Malmö. Vi erbjuder klasser och kurser i yoga och pilates, samt behandlingar, yogaresor och yogalärarutbildingar. Vi har en holistisk syn på välmående och hälsa och erbjuder en avslappnad, prestigelös miljö där alla kan känna sig välkomna.

Då vår nuvarande Studio Manager Viktoria lämnar oss för nya äventyr, söker vi nu en värdig ersättare. 

För att lyckas i rollen behöver du trivas i en självständig och varierande roll, med mycket eget ansvar med plats att ta initiativ. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av service och allt som hör därtill samt erfarenhet av boknings- och affärssystem. Vi ser också att du är prestigelös, positiv, service- och säljinriktad då rollen innefattar receptionsuppgifter. Som Studio Manager hos oss, är du spindeln i nätet i den dagliga verksamheten och din främsta roll är att hjälpa våra kunder, via receptionen på studion men också via mail och telefon. I vår reception är du Studio Frids ansikte utåt och även ett stöd till våra lärare och terapeuter. Du besitter en hög servicekänsla och ser alltid till att allt är väl förberett och har förmågan att arbeta välstrukturerat.

Vi ser gärna att du har följande kunskaper och erfarenheter:

  • Erfarenhet av en liknande roll som tex receptionist, butiksansvarig, flygvärdinna, konferensvärdinna, kontorskoordinator etc med minst 2 års erfarenhet av kundservice
  • Erfarenhet av dagligt arbete i affärssystem och bokningssystem
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska, i tal och skrift.
  • Van vid att arbeta i en koordinatorroll med många projekt och events igång samtidigt
  • Förmåga att ha klar överblick och samtidigt se detaljer
  • Erfarenhet av marknadsföring på SoMe är en stor fördel
  • Stort plus om du är yogalärare, pilateslärare eller massör

Du måste vara öppen för att arbeta kvällstid, då ungefär en tredjedel av timmarna ligger då (fram till 19.30), samt ibland på helger, när vi har utbildningar och events på studion. Tjänsten är 50-75% beroende på kandidat. Det finns möjlighet att utöka timmarna med yogaundervisning eller behandlingar, om detta är din bakgrund. Vi erbjuder stor flexibilitet där du kan styra dina arbetstider och arbeta hemifrån de timmar som inte är schemalagda till receptionen.

Ansök redan idag och senast den 14 augusti. Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden och tjänsten kommer tillträdas den 19/9. Du kommer gå 2 veckor parallellt med nuvarande SM, som lämnar över sin roll den 2/10. 

Skicka din ansökan till ewa@studiofrid.se Bifoga CV och personligt brev direkt i mailet.

Välkommen till oss!