fbpx

Sweet Surrender, Moving Into Stillness med Ulrica Norberg

12 december

FULLBOKAT I STUDION, ONLINE PLATSER FINNS!

Vi välkomnar stolt en av Sveriges mest uppskattade yogalärare, underbara Ulrica Norberg till Studio Frid. Missa inte denna unika möjlighet att yoga tillsammans med Ulrica!

Välkommen till denna specialklass med Ulrica, en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen. Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning. Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; sk. Yinyoga. Här arbetar vi med att mjuka upp kroppen och sinnet i stillsamma positioner och andning.

Ulrica bjuder oss på en klass där avspänning och närvaro får stå i fokus och där varje andetag får spela roll att varje rörelse får ett konkret värde och att praktiken får tjäna ett livsstilshöjande syfte.

Efteråt bjuder vi på te, glögg och pepparkakor. Då Ulrica även är en författare så har hon med sig några av hennes senaste böcker till försäljning och signering. Swish eller kontant betalning.

Tid: 12 december kl 15.30-17.30

Pris: 350kr

Boka din plats HÄR!

Om Ulrica

Du kan också välja att vara med på klassen online, använd då denna länk för att boka: https://studiofrid.wondr.se/w_application/applicants/form_view/6198e3fc-a264-4a30-ad6c-02620a100522

VÄLKOMMEN!

Om Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga, andning och meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica arbetar som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit över ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt utbildat sig inom medicin, hälsa och träning.

Ulrica upptäckte meditation och yoga i USA under tidiga tonåren och har sedan dess fördjupat sitt intresse genom utbildningar och resor världen över. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas som en av Skandinaviens främsta pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Nyfiken, modig, öppensinnad, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entusiasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa.

www.ulricanorberg.se
instagram: @ulricanorberg