fbpx

YOGA ONLINE

Vill du yoga online? På Studio Frid har du möjlighet att välja att vara med på våra öppna klasser och flertalet kurser online. Tryggt och bekvämt för dig som av någon anledning inte kan eller vill komma till studion. Denna möjlighet har varit mycket uppskatt under Corona-pandemin, men har även blivit ett uppskattat alternativ i semestertider, då du kan yoga med din favoritlärare även om du befinner dig i sommarstugan.

Klasser

För att delta i en yoga- eller pilatesklass online bokar du in dig via hemsidan eller i appen. Du väljer den klassen som har ONLINE i namnet:

T ex: Du vill vara med på en klass i Yinyoga på måndagar. Då finns det två klasser i bokningssystemet: Yin samt Yin Online Zoom. Vill du komma till studion för att vara med på klassen väljer du Yin, vill du istället följa klassen hemifrån väljer du Yin Online Zoom.

15 min innan klassen startar får du ett mail som innehåller en länk till sändningen. Du måste därför boka in dig senast 15 min före klassen startar.

  • Du kan även ansluta till klassen via din bokning i vårt bokningssytem Wondr. Om du är bokad på klassen, så kan du klicka på den och knappen STARTA LIVE STREAM kommer att synas.
  • Du behöver inte checka in när du är bokad online, systemet checkar in dig automatiskt i samband med att mailet sänds ut.
  • Du som går kurs, får alltid ett mail med länken cirka 15 minuter före klass. Du väljer om du vill vara med på studion eller online. Du behöver inte checka in.

Om du får problem

  • Ifall du inte fått mailet med länken, kontrollera så att det inte landat i skräpposten
  • Om sändningen inte startar, rensa dina cookies och starta om din dator
  • Om du inte får mailet, klicka på klassen i Wondr enligt ovan och STARTA LIVE STREAM

Varmt välkommen, online eller på plats studion!

Yogakurser Online

Flertalet av våra kurser finns online, för att gå en onlinekurs bokar du dig som vanligt. Du kommer sedan få en länk skickad till dig, sedan kan du välja själv om du vill vara med på plats på studion eller online. Varmt välkommen!