fbpx

Yogaetreat Österlen

4-6 oktober
Bokningen för 2025 är öppen!

Välkommen till detta personliga retreat, en helg fylld av self-care och välmående! 🌿

På denna vackra plats precis i kanten av Österlen, där bäddar möter ängar och ljuset möter andetaget, samlas vi för att möta vår inre styrka i retreatet Mitt Inre Ljus. Det är åttonde gången vi vänder tillbaka till Bäddar & Ängar för ännu ett underbart yogaretreat.

Retreatet går i kravlöshetens tecken. Vi vänder blicken inåt, för att finna ny styrka och inspiration, men även i tillit till återhämtningens läkande stillhet och kraft. Att hitta vårt inre ljus och våga låta det guida oss i livet och på yogamattan, det är mod. Var beredd på en magisk resa in i dig själv. 🌿

En helg med massor av yoga både flödande och mer stillsam, skönt sällskap, underbar mat, mysiga rum, jacuzzibad under stjärnorna, vandring i naturen, meditation och en magisk ceremoni. Vad behöver du mer under en helg?

Bäddar & Ängar utanför Tomelilla är en genuin pärla, som drivs av Gitte och hennes mamma Anette. En oas full av gästvänlighet, lugn och harmoni. Charmiga rum där loppisfynd blandas med modern design och en fantastisk trädgård där lugnet vilar fridfullt i solnedgången över slätten.

Ledare på retreatet är Ewa Hagert. Läs mer om Ewa här.

Klicka här för mer information, priser och bokning!