fbpx

PILATES MALMÖ

Vill du utöva pilates i Malmö? Studio Frid är Malmös äldsta yogastudio och erbjuder förutom yoga även mindfulness och pilates. Här arbetar välutbildade och engagerade yogalärare som delar sin passion för pilates med dig. Oavsett om du är nybörjare eller har praktiserat pilates länge har vi klasser och kurser som passar för dig.

Pilates handlar inte om prestation, utan om att lära känna sig själv och må bra. Därför passar pilates för alla och vi vill vara en pilatesstudio där alla kan hitta sin pilatesform och sin väg till ett hållbart välbefinnande.

Vad är pilates?

Pilates är en effektiv träningsform, där du tränar styrka, rörlighet, balans, hållning och kroppskontroll. Pilates fem grundprinciper gör din kropp stark, smidig och balanserad.

Genom att använda andningen och ditt powerhouse (ditt centrum/din core) rätt får du maximal effekt av träningen.

Vi erbjuder inte bara den klassiska Matwork där du arbetar med den egna kroppen, utan även Reformer, Pilates Boll, Barre, Foamroller/Boll och Mamma-babyPilates. I en del av våra matworkklasser använder vi små redskap som Pilatesringar, Foamrollers och små bollar.

I kursform har vi grundkurs, fortsättningskurs, Pilates boll och rulle samt Pilates variation. Du kan välja att boka våra öppna Pilatesklasser eller någon av våra kurser. Möjlighet till personlig träning finns också.

Vår yogastudio i Malmö

Vår yogastudio i Malmö finns i fräscha rymliga lokaler på Köpenhamnsvägen 46. Lokalerna är handikappanpassade och har tre yogasalar och en mindre sal som används för pilates reformer. Det finns omklädningsrum för herr och dam, med dusch och bastu. 

Vi har verksamhet såväl förmiddagar som eftermiddagar, kvällar och helger.

Du kan antingen välja att gå på öppna yogaklasser eller våra yogakurser. Självklart går det bra att kombinera de öppna klasserna med kurserna. Möjlighet till personlig yogaträning finns också.

Du kan även utöva pilates online på Studio Frid i Malmö

På Studio Frid har du möjlighet att välja att vara med på våra öppna klasser online. Tryggt och bekvämt för dig som av någon anledning inte kan eller vill komma till studion. Läs mer om hur du deltar i yoga online på Studio Frid här.