fbpx

En yoga och pilatesstudio i framkant

Studio Frid är den äldsta yogastudion i Malmö. 2014 utvidgades verksamheten till att även omfatta Pilates, då Helena Hagman tog över studion tillsammans med sin man Ulf. I makarnas ägo flyttade studion 2016 till större och helt nyrenoverade lokaler på Köpenhamnsvägen 46. 

Studion fortsätter att utvecklas i takt med att fler utövare hittar hit. Från 1 juli 2021 är det Ewa Hagert som äger och driver yoga- och pilatesverksamheten på Studio Frid. Ewa har mångårig erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap och har de senaste åren arbetat på heltid med yogan. 

Alla som jobbar på studion brinner för att hjälpa människor att må bra. Träningen hos oss är holistisk. Med det menas att vi ser till helheten i välmåendet. Mindfulness är också viktigt för oss i alla träningsvarianter. Vi vill lyfta vikten av att hitta lugnet och ladda batterierna genom att bli lite mera närvarande.

Alla på studion jobbar tillsammans med att skapa en välkomnande och avspänd atmosfär. I vår lounge kan man sitta ned en stund innan eller efter träningen och bara vara.

Vi har fina omklädningsrum med duschar och låsbara skåp, samt massörer på plats för de som söker den typen av rekreation. Mer om våra behandlingar hittar du på studiofridhälsa

Känn dig varmt välkommen till en stunds välmående, återhämtning och avkoppling hos oss!