fbpx

Välkommen hem!

Studio Frid är mitt andra hem. Här kan jag andas, vara mig själv och känna lugnet i kropp och sinne. Här kan jag ta emot det jag behöver. Jag önskar att dela denna upplevelse med dig. Varmt välkommen att landa här!

Ewa Hagert, VD och ägare Studio Frid Yoga & Pilates

Välkommen hem till oss på Studio Frid! Vi är här för att vara del av ditt välmående och din yogaresa. Alla som jobbar på studion brinner för att hjälpa människor att må bra. Träningen hos oss är holistisk. Med det menas att vi ser till helheten i välmåendet. Mindfulness är också viktigt för oss i alla träningsvarianter, där vi vill lyfta vikten av att hitta lugnet och ladda batterierna genom att bli lite mera närvarande. Du märker lugnet redan när du kliver över tröskeln. 

Alla på studion jobbar tillsammans med att skapa en välkomnande och avspänd atmosfär. Här kan du vara precis som du är, utan krav på prestation. I vår lounge kan man sitta ned en stund innan eller efter träningen och bara vara.

Vi har fina omklädningsrum med duschar och låsbara skåp, samt massörer och terapeuter på plats för att ta hand om hela dig. 

Studio Frid är den äldsta yogastudion i Malmö. 2014 utvidgades verksamheten till att även omfatta Pilates, då Helena Hagman tog över studion tillsammans med sin man Ulf. I makarnas ägo flyttade studion 2016 till större lokaler på Köpenhamnsvägen 46. 

Studion fortsätter att utvecklas i takt med att fler utövare hittar hit. Från 2021 är det Ewa Hagert som driver Studio Frid. Ewa har mångårig erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap och har de senaste åren arbetat på heltid med yogan i alla dess former. 

Känn dig varmt välkommen till en stunds välmående, återhämtning och avkoppling hos oss!

Namaste.