fbpx

RETREATS

Är du sugen på att dyka lite djupare in i din yoga och spendera tid med likasinnade? Följ med oss på Studio Frid på inspirerande yogaretreats – på nära håll eller lite längre bort.

Nedanför ser ni alla våra planerade retreats och inspirerande yogaresor. Håll utkik, vi uppdaterar med nya destinationer med jämna mellanrum. För att inte missa något, säkra att du anmält dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram @studiofrid.

Huvudlärare på våra retreats är Ewa Hagert. Vi är registrerade som researrangör vilket betyder att nödvändiga resegarantier är ställda till Kammarkollegiet, vilket är ett lagkrav vid paketresor och retreats med övernattning. Läs mer om Ewa här.

AKTUELLA RETREATS

Vad är ett yogaretreat?

Under ett yogaretreat har du möjlighet att ta en total paus från ditt vanliga liv med vardagens förpliktelser och måsten. Du får tid att återhämta och hinna ikapp dig själv i vackra och fridfulla miljöer, som bjuder in till avkoppling och inspiration. Platserna för våra retreats är alltid handplockade så du får det bästa av miljö, ljus, energi och natur. Maten är givetvis också en viktig del av helhetsupplevelsen.

På ett yogaretreat kan du helt släppa taget då du blir omhändertagen av andra, som ser till att dagen flyter på i maklig takt. Du får möjlighet att känna dig trygg och ompysslad och du ges mentalt utrymme till reflektion över det som är värdefullt för dig.  

Genom meditation, yoga, djupavspänning, andnings- och reflektionsövningar ges du möjlighet att vila mer i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och bli mer grundad. Ett retreat är ett sätt att pyssla om sig själv, att ge sig själv utrymme och hämta hem tappad energi.

Varje retreat är unikt. Storleken på gruppen kan variera, likaså programmet och antalet dagar. Vi försöker alltid lämna tid till ”luckor” för egen tid i stillhet eller vad man själv har lust med. Förslag på aktiviteter i dessa luckor ges alltid och beror såklart på vad den aktuella retreatplatsen har att erbjuda.

Hör gärna av dig om du undrar över något kring hur det går till på ett yogaretreat. Maila ewa@studiofrid.se

Resegaranti hos Kammarkollegiet

Studio Frid är via Ewa Hagert Yoga registrerad som researrangör hos Kammarkollegiet, vilket krävs enligt paketreselagen för yogaretreats med övernattning. Det betyder att vi ställt lagstadgade resegarantier hos Kammarkollegiet för våra retreats, vilket garanterar att du får tillbaka dina pengar om retreatet skulle ställs in eller avbrytas i förtid, om vi skulle bli insolventa eller gå i konkurs.

Du kan på Kammarkollegiets hemsida se vilka arrangörer som ställt sådan garanti. Läs mer HÄR!