fbpx

Chakraworkshop

Lär dig balansera energikroppen för bättre hälsa

Lina Lindahl
18 februari

Välkommen till denna energifyllda workshop med Lina Lindahl, där vi blandar teori och yogapraktik för att lära oss mer om våra chakran och hur vi kan balansera vår energikropp för bättre hälsa.

Allt runt om oss består av energier, i universum, i naturen och i vår kropp. Chakran fokuserar på vår livskraft som flödar i kroppen som ett nav av energitrådar som i sin tur bildar 7 energikluster/chakran. Genom att hitta ett balanserat flöde mellan våra chakran kan vi öka vårt välmående både i kropp och sinne.

Låt oss tillsammans djupdyka i ämnet chakran!

Vi börjar med en föreläsning om våra sju energifält, från vårt rotchakra till vårt kronchakra. Vi fortsätter att utforska ämnet i både kroppen och sinnet med en unikt ihopsatt yogasekvens som börjar från golvet med djupa yin yoga positioner och fortsätter med en flödande sekvens som avslutas med meditation och visualisering. Efter klassen möts vi tillsammans i en diskussion om våra upplevelser.

Inga förkunskaper krävs!

När: Söndag den 18/2 2024
Tid: 15.00 – 17.00
Investering: 395:-
BOKA DIN PLATS HÄR

Välkommen till en spännande workshop med Lina!

Workshopen leds av Lina Lindahl

Lina Lindahl är en Yoga Alliance certifierad Vinyasa Flow instruktör som jobbat med yoga och friskvård i över 10 år både i Sverige och internationellt. Kärnan i Linas undervisning ligger i att koppla kroppen, själen och sinnet och hennes styrka är hennes förmåga att läsa av rummet, gruppen och den enskilda individen och anpassa varje klass därefter. Lina pushar sina elever att utforska nya sidor av sig själv på yogamattan och sedan ta det med sig utanför mattan i vardagslivet. Hennes klasser kännetecknas av lekfulla sekvenser som går igenom hela kroppen och lämnar dig med ett välbehag både i kropp och sinne.