fbpx

Reception

Välkommen till receptionen där du kan köpa olika typer av kort, boka kurser, workshops och utbildningar. Öppettiderna ser du längre ner på sidan. Receptionen hjälper dig även gärna med att vägleda dig till vilka pass som är mest lämpliga för dig, beroende på dina behov och önskemål. Du kan betala med kort eller med swish. Alla kort och kurser kan också köpas online.

Studio Frids butik

I vår butik erbjuder vi ett inspirerande sortiment av yoga- och pilatesutrustning. Vi har till exempel mattor i olika prisklasser, block, bälten och väskor till din yogamatta från Yogiraj. Vi har fantastiska mattor från Moonchild, samt fina yogakläder ifrån Soul Factory, Enso Tribe, YogiMe och Wear My Yoga. Vi är även återförsäljare för Sofia Sivertsdotters och Magdalena Mecwelds fina böcker. Kom förbi och kika eller passa på att kolla in vårt sortiment innan eller efter din klass.

Vi har också ett stort sortiment av te från Pukka. Alla produkter från Pukka är ekologiskt framställda och innehåller inga tillsatser.

Hos oss kan du också köpa presentkort som gäller på Studio Frids hela utbud av kurser och klasser i yoga och pilates men även på produkterna i vår butik.

Öppettider

Receptionen och butiken har följande ordinarie öppettider (OBS studions klasser är igång även om receptionen är stängd): 

Måndag 16.00-19.00
Tisdag 09.30-13.00
Onsdag 16.00-19.00
Torsdag 16.00-18.30
Fredag 09.30-12.30
Lördag STÄNGT
Söndag STÄNGT
*
Övriga tider maila oss gärna på studion@studiofrid.se. Vi svarar alltid inom 24 timmar. Om du ska gå på massage, klass eller kurs öppnar läraren ca 15 minuter innan. Studion stänger 20 min efter dagens sista klass.
*
Vi har telefontid måndag onsdag och torsdag kl 15-19.00 samt tisdag och fredag 10-12.30 på nr 040-6188477
Ringer du andra tider så lämna ett meddelande eller maila oss så återkommer vi snart som vi har möjlighet. 

Välkommen!

Öppna klasser

De öppna klasserna kan du boka från 14 dagar före klass och hur ofta du vill. Vi erbjuder olika typer av månadskort och klippkort men du är också välkommen att bara komma förbi då vi erbjuder dropin-platser. Våra öppna klasser passar bra för dig som vill att yogaträningen ska vara flexibel utifrån vad som passar ditt liv.

Kurser

Våra yogakurser passar dig som vill ha en fast dag då du vet att du ska träna. Kurserna startar löpande under året och du väljer den kursstart som passar dig bäst. Fördelen med att boka en hel kurs är att du börjar från din nivå, utvecklas tillsammans med gruppen och får möjlighet till fördjupning.