fbpx

Reception

Välkommen till receptionen där du kan köpa olika typer av kort, boka kurser, workshops och utbildningar. Öppettiderna ser du längre ner på sidan. Receptionen hjälper dig även gärna med att vägleda dig till vilka pass som är mest lämpliga för dig, beroende på dina behov och önskemål. Du kan betala med kort eller med swish. Alla kort och kurser kan också köpas online.

Studio Frids butik

I vår butik erbjuder vi ett inspirerande sortiment av yoga- och pilatesutrustning. Vi har till exempel mattor i olika prisklasser, block, bälten och väskor till din yogamatta från Yogiraj. Vi har härliga kläder från Moonchild och Wear My Yoga. Vi är även återförsäljare för Sofia Sivertsdotters fina böcker. Kom förbi och kika eller passa på att kolla in vårt sortiment innan eller efter din klass.

Vi har också ett stort sortiment av te från Pukka. Alla produkter från Pukka är ekologiskt framställda och innehåller inga tillsatser.

Hos oss kan du också köpa presentkort som gäller på Studio Frids hela utbud av kurser och klasser i yoga och pilates men även på produkterna i vår butik.

Öppettider

Receptionen och butiken har följande öppettider:
Måndag 17.00-19.00
Tisdag 09.30-11.30
Onsdag 17.00-19.15
Torsdag 17.00-19.15

Om du ska gå på klass eller kurs öppnar läraren ca 15 minuter innan klassen.

Om du har frågor, vill boka klass/kurs eller köpa kort går det bra att maila oss på studion@studiofrid.se

Vi har telefontid måndag, tisdag och fredag kl 10-13 samt onsdag och torsdag kl 13-19 på nr 040-6188477. Ringer du andra tider så lämna ett meddelande eller maila oss så återkommer vi snart som vi har möjlighet. 

Välkommen!

Öppna klasser

De öppna klasserna kan du boka när du vill och hur ofta du vill. Vi erbjuder olika typer av månadskort och klippkort men du är också välkommen att bara komma förbi då vi erbjuder dropin-platser. Våra öppna klasser passar bra för dig som vill att yogaträningen ska vara flexibel utifrån vad som passar ditt liv.

Kurser

Våra yogakurser passar dig som vill ha en fast dag då du vet att du ska träna. Kurserna startar löpande under året och du väljer den kursstart som passar dig bäst. Fördelen med att boka en hel kurs är att du börjar från din nivå, utvecklas tillsammans med gruppen och får möjlighet till fördjupning.