fbpx

YOGARESA GOA INDIEN

12-19 JANUARI 2025

Välkommen till Shine Your Light – ett yogaretreat i värme och stillhet, där vi både går djupt in i yogan och upplever Indien, yogans fascinerande hemland. Resan går till norra Goa och till oasen Ashiyana Yoga Village, flera gånger utnämnt till en av de bästa yogaresortsen i Indien, direkt vid Indiska Oceanens strand. Mer fantastiskt, avkopplande och spännande blir det inte.

Drömmer du om att göra en once-in-a-lifetime yogaresa till Indien, är detta äventyret för dig. 7 dagar med DIG SJÄLV i fokus. Dagar fyllda av solsken, gemenskap, yoga och meditation i trygga omgivningar och i magisk miljö. Med ett balanserat tempo njuter vi av dagliga yogaklasser, serveras hälsosam och god indisk mat, njuter av sol och bad, tar en ayurvedisk massage och slappnar av i härligt boende direkt vid stranden i charmiga Mandrem. Med öppna sinnen och ett öppet hjärta utforskar vi både utåt och inåt, för att fylla på dina energier och hitta in till din inre glöd och sanning. Din inre resa närmare dig själv.

En magisk resa till yogans hemland 

Under denna resa kommer du att få tid och ro att skala av och hitta in i din inre kärna, in i ditt inre ljus. När lyser ditt ljus som allra klarast? Vad brinner du för? Vad längtar du efter? Vi erbjuder förutsättningarna för att hitta in i ditt innersta, där din glöd finns och där du kan vara precis den du är. Du kommer att komma hem från resan med nya självinsikter och ett par nya verktyg, användbara i det ’riktiga livet’ hemma.

Är du sugen på Indien är detta yogaresan för dig. Retreatet passar såväl nybörjare som erfarna yogis, som vill komma djupare in i sin yogapraktik. Yogaformerna vi använder är vinyasa och hatha på morgonen, samt yin eller restorative på eftermiddagen. Meditation, pranayama och reflektion varvas in i alla klasser. Övningar för egen personlig utveckling ingår också. Ingen yogaerfarenhet behövs, alla yogar efter egen förmåga.

Dagligt Program

Programmet för en dag under Shine Your Light ser ut ungefär så här:

07.15-09.30 Meditation, reflektion och Yoga (Yang)

10-11 Brunch

11-16 Egen tid / Workshop / Aktiviteter /Sol & Bad

16-18 Meditation, reflektion och Yoga (Yin, Restorative)

Cirka 18.20 Solnedgång

19-20 Middag

20.15 Meditation / Yoga Nidra / Chanting (Satsang)

Retreatet startar kl 15.30 den 13/1 (12/1-25) och avslutas 11.00 den 20/1 (19/1-25). Priser från 1125€ i delat dubbelrum inkl all yoga samt brunch och middag, the/vatten under hela vistelsen. Flyg till Goa Aiport (GOI) och transfer till Ashiyana i Mandrem tillkommer.

Läs mer om retreatet, rumstyper och priser HÄR

Ledare på retreatet är yogalärare Ewa Hagert. Läs mer om Ewa HÄR.