fbpx

Yoga Grundkurs

Är du nybörjare? Var det längesen du tränade yoga eller vill du helt enkelt bara fördjupa ditt yogakunnande? Då är vår grundkurs i yoga något för dig. Här lär du dig grunderna i yoga samt lite filosofi och historia under 8 tillfällen. Vi kommer att gå igenom de grundläggande positionerna i hathayoga som sedan repeteras under kursen och du får hjälp med justeringar av ställningarna om det behövs. Varje klass avslutas med en avslappning.

Många tidigare deltagare har deltagit i kursen mer än en gång. Kursen kan också vara en bra förberedelse för att delta i våra övriga öppna yogaklasser och kurser samt vår fortsättningskurs i yoga.

Som nybörjare i yoga måste man inte gå en kurs, du är alltid välkommen på  öppna klasser där du får hjälp av våra duktiga yogalärare. Det är bara att skapa ett konto och därefter bokar du dig.

Yoga Grundkurs – Online

För att gå onlinekursen bokar du dig som vanligt genom länken nedan. Du kommer sedan få en länk skickad till dig så kan du själv välja om du vill vara med på plats eller online. Varmt välkommen!