fbpx

Företagsyoga

Öka företagets lönsamhet genom en god hälsa! Vår moderna livsstil utsätter oss för stress inte bara på arbetsplatsen utan också på fritiden. För många är dagens alla rutiner en omöjlig ekvation och det kan i värsta fall leda till utmattningsdepression och långa sjukskrivningar. Yoga är mycket effektivt för att motverka negativ stress som sömnproblem, oro, mental trötthet, smärta och högt blodtryck.

Även för de som sitter flera timmar i sträck framför en dator har yoga visat mycket goda resultat. Yoga minskar inte bara stress och spända muskler utan har bevisats öka arbetsglädjen, koncentrationen och effektiviteten. Många företag har redan insett fördelarna med att investera i bättre hälsa hos de anställda – färre sjuskrivningar, gladare och friskare personal, bättre samarbete och trevligare stämning. Summan? Ökad produktivitet och lönsamhet.

Du kan även börja eller avsluta konferensen, eventet eller kick-offen med en timmes yoga. Ett annorlunda sätt att varva ner innan eller efter en aktiv dag.

Hör av dig till oss på studion@studiofrid.se så kan vi i samråd mer er boka en enskild klass eller flera återkommande klasser. Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser.