fbpx

Pilates Reformer

Pilates Reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av Reformermaskinen. Maskinens fjädrar ger dig ett viktmotstånd, som gör det lättare att hitta och aktivera dina djupaste muskler. Med en jump board får du även en pulshöjande effekt i träningen. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv Pilatesträning med styrka, rörlighet, balans och hållningsträning. Alla rörelser utgår från ditt powerhouse (din kärna/core), men du tränar hela kroppen.

Gruppklasserna i Reformer kan du betala med våra klippkort eller drop in. Då det endast finns 4 platser, måste ev avbokning ske senast 12 timmar före klass. 

OBS! Är du ny på Reformer vill vi att du går en introduktionslektion. Då lär du dig hur maskinen fungerar, får dina inställningar och genomgång av några av övningarna. När du gått introduktionslektion är du välkommen till våra öppna klasser. Introduktionslektioner kostar samma som våra klasser och går regelbundet. Se alltid aktuellt schema. 

Egen kurs: Är ni en grupp på 4 personer som vill träna tillsammans på en fast tid i veckan? Hör av dig till studion@studiofrid.se så hittar vi en lämplig tid.