fbpx

Pilates Reformer

Pilates Reformer är en effektiv träningsform där vi använder oss av Reformermaskinen. Maskinens fjädrar ger dig ett viktmotstånd, som gör det lättare att hitta och aktivera dina djupaste muskler samt ger en mer styrketräningsbaserad pilatesträning än matwork. Med en jump board får du även en pulshöjande effekt i träningen. Maskinens alla funktioner ger dig en effektiv Pilatesträning med styrka, rörlighet, balans och hållningsträning. Alla rörelser utgår från ditt powerhouse (din kärna/core), men du tränar hela kroppen.

Träning i reformer passar lika bra för nya utövare som för vara, lika bra för yogisar som för den som älskar pilates. Har du aldrig tränat reformer tidigare behöver du starta med en introduktionsklass för att lära dig maskinen. Har du redan varit på reformerklass hos oss, så vet du att det finns massor av alternativ till träning och övningar – man kan sitta, ligga, stå, knästå osv vilket gör att man varje klass kan hitta nya utmaningar för kroppen. Reformern ger oss balanserad träning där vi utmanar rörlighet, styrka, teknik, smidighet och balans. 

Pilates Reformer kan du träna i kursformat eller som öppen klass. Vi erbjuder både grundkurs och fortsättningskurs. På grundkursen är det första tillfället en introduktionsklass.

Gruppklasserna på det öppna schemat kan du betala med våra klippkort eller drop in. Då det endast finns 4 platser, måste ev avbokning ske senast 20 timmar före klass. 

OBS! Är du ny på Reformer vill vi att du går en introduktionslektion. Då lär du dig hur maskinen fungerar, får dina inställningar och genomgång av några av övningarna. När du gått introduktionslektion är du välkommen till våra öppna klasser. Introduktionslektioner kostar samma som våra klasser och hålls regelbundet. Se alltid aktuellt schema HÄR

Egen kurs: Är ni en grupp på 4 personer som vill träna tillsammans på en fast tid i veckan? Hör av dig till studion@studiofrid.se så hittar vi en lämplig tid.