fbpx

Vinyasayoga

Vinyasa är sanskrit och betyder “att placera med intention” Vinyasa bygger på ett dynamiskt flöde mellan olika positioner. I Vinyasayoga synkas andning och rörelser i ett dynamiskt flöde så att du rör dig från en position till en annan utan stopp. Yogan utförs alltså i ett flöde som att du flyter mellan ställningarna, därför kallas den här typen av yoga för Flow Yoga. Vinyasa är egentligen ett sätt att utföra yoga snarare än en helt egen yogaform och är en av de populäraste stilarna idag. Vinyasa passar både dig som söker en meditativ form av yoga där du är ett med ditt andetag och dig som vill ha en varierad yogaträning med inslag av styrka och fysisk utmaning.

Variationen i Vinyasayoga hjälper dig till en mer balanserad kropp och förebygger skador som kan uppstå vid stillasittande eller om du ofta utför en och samma typ av rörelser varje dag. Andra fördelar med Vinyasayoga är att:

  • Du tränar kroppens styrka och rörlighet
  • Du höjer pulsen under yogaklassen
  • När du tränar din andning tränar du samtidigt ditt mentala fokus
  • Du ökar din blodcirkulation

I denna kurs lär du dig grunderna kring principen ’one breath one movement’ och tekniken kring de grundläggande positionerna och flödena i yogan. Kursen är för alla nivåer men passar bäst om du varit med på några yogaklasser eller gått yoga grundkurs först. 

Kursen är 8 ggr och kostar 1695 kr
I avgiften ingår 2 extra klasser så att du kan ta igen missade gånger på kursen eller prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippen gäller 3 månader från kursens startdag 

Vinyasa Yoga – Online

För att gå online bokar du dig som vanligt genom länken nedan. Du kommer sedan få en länk skickad till dig så kan du själv välja om du vill vara med på plats eller online. Varmt välkommen!