fbpx

Sommaryoga på Ribban

Välkommen att i sommar yoga utomhus med oss i gröngräset på Ribban. Att yoga utomhus är något helt speciellt. Att andas med naturen, till fågelsång, ljumma sommarvindar och vibrationer från universum. Föreställ dig sommarens alla dofter och ljud när du yogar. Helt magiskt! Det lite ojämna underlaget som vi kanske inte är vana vid, gör att balansen kan utmanas lite mer och kanske behöver vi ett extra lager kläder om det blåser från havet. Oavsett, att praktisera utomhus gör att alla sinnen involveras på ett helt nytt sätt. 

Under sommaren kör vi uteyoga på Ribban vid Brygga 5 från v 24-33. Yogan är lättillgänglig och passar alla nivåer. Ta med egen yogamatta, filt och kanske en yogakloss om du har. Bra att klä sig lager på lager.

Vi erbjuder klasser följande tider:

🌿  Tisdag kl 10.00-11.00

🌿  Torsdag kl 18.00-19.00

🌿  Lördag kl 10.00-11.00

Du kan boka din plats via vår bokningssida eller i appen Wondr. Förbokning är dock inget krav, du kan anmäla dig direkt på plats. Klassen kostar 150kr och betalas via swish på plats till nr 1235242003. Klasserna ingår i Studio Frids sommarkort, periodkort och klippkort.

Vid dåligt väder flyttar klassen in på studion på Köpenhamnsvägen 46, detta meddelas i så fall i stories på sociala medier. Håll därför utkik på våra konton på Instagram och Facebook om du tycker vädret känns ostabilt. Om du bokat in dig i Wondr kommer ändring av plats meddelas via SMS 2 timmar före klass. Senare bokningar än 2 timmar innan, erhåller inget SMS om sådan ändring.

Brygga 5 är bryggan rakt ner från Köpenhamnsvägen och vi håller till i gräset på havssidan om cykelvägen. Håll utkik efter vår strandflagga med texten YOGA.

Välkommen!