fbpx

NYMÅNERITUAL & KAKAOCEREMONI

Helene Blomkvist & Ewa Hagert
10 november

Välkommen till denna magiska helkväll med KAKAOCEREMONI ledd av underbara Helene Blomkvist som gästar studion, tillsammans med Ewa Hagert. Connecta till din själ genom kakaoceremoni, nymåne och mjuk yoga.

Längtar du efter kontakt med ditt hjärtas inre röst? Välkommen till denna helkväll där vi under nymånens energi öppnar hjärtat, sätter en djup intention och kommer närmare vår sanning. 

Vi tar hjälp av Mama Cacao i en grundande och öppnande Kakaoceremoni, där den ceremoniella kakaon guidar oss inåt med mjukhet och avslappning. Vi inviterar till mjuk yoga i vackra, sköna flöden, till meditation och reflektion, där du ger dig själv näring inför nästa måncykel och den ljusa årstidens ankomst. Vad längtar du efter? Vad vill du invitera in? Vi använder naturen som kraftkälla i vår resa inåt. 

Denna workshop passar alla. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet sinne och ett öppet hjärta. Kom som du är och låt magin och din inre kraft få flöda. Vi dyker in i djup näring till din kropp, din själ och ditt sinne. 

Vi avrundar med gemensam ceremonikaka och te för den som vill stanna en stund efteråt.

Datum: Fredag 10 november

Tid: 17.30-20.30

Investering: 495 kr

Boka din plats HÄR!

Låt Mama Cacao guida dig!

Om Helene

Helene ger en påtaglig magi  till varje rum hon kliver in i. Hennes mjuka men kraftfulla närvaro som yogalärare, har djupa rötter i hennes inspirerande och kreativa liv där yogan ingjuts i allt hon gör. Allt blir till en ritual och en ceremoni, där  varje detalj blir omhändertagen och hållen i samklang med naturens krafter.

Helene har sitt hem på Mallorca men gästar Sverige ibland. En ära att välkomna henne till Studio Frid. Under vårt retreat på Mallorca i september gästar Helene oss bland annat med en magisk mala ceremoni. ❤