Covid-19

Med anledning av Pandemilagen lämnar vi här information om hur vi hanterar nya restriktioner från 23/12 2021.

Att våra kunder känner sig trygga och säkra är alltid främsta fokus för oss på Studio Frid. Vi följer därför de rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten.

Vi begränsar antalet elever för varje klass för att säkra möjligheten att hålla avstånd. Boka din plats i god tid men kom ihåg att avboka om du inte kan komma, så någon annan kan få glädje av platsen. Avbokning är möjlig fram till 2 timmar före ’vanliga’ klasser och 12 timmar för reformer. För sena avbokningar dras ett klipp eller två dagar på periodkort.

Vi ber också alla att hjälpas åt att hålla avstånd vid till exempel in och utpassering, samt tvätta och sprita av händerna vid ankomst till studion. Vi ber er även att komma omklädda för att undvika trängsel i omklädningsrummen.

Har du eller en familjemedlem minsta symptom på sjukdom så ber vi dig hålla dig hemma och istället delta i vår online undervisning. För att besöka Studio Frid så vill vi gärna att du antingen är vaccinerad, har antikroppar eller med jämna mellanrum tar ett test så du vet att du inte bär på smitta. Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna men också att alla tar sitt ansvar för att en ska kunna besöka studion på ett tryggt och säkert sätt.

Ni kan följa våra öppna klasser och flertalet kurser online!  Vill du delta online på en öppen klass så boka in dig senast 15 min före, så du hinner få länken i tid. För kurser mailas länken ut automatiskt 15 min innan varje kurstillfälle. Läs mer här: https://www.studiofrid.se/yoga-online/

Tillsammans skapar vi en säker och smittfri studio!