fbpx

Nymåneceremoni med Nyårsintentioner

Med Ewa Hagert

Nymånen kommer med nystart, som ett oskrivet blad inför perioden som ligger framför oss. En ny månad, men den här gången också ett helt nytt år! Vi samlas till denna nymåneceremoni för att sätta våra intentioner inför det nya året. Vilka nya mål och projekt längtar du efter i 2022? Energy flows where attention goes. Vilken väg ska du gå? Vilken väg är den rätta? Det är svårt att svara på om man inte vet vad målet är…

Den här workshopen är en personlig ceremoni med meditation, reflektion och journaling som leder oss till våra huvudpunkter inför året – vad vill du att det nya året ska innehålla, hur vill du vibrera och vart vill du rikta din energi? Våga be universum om det du drömmer om! Våga manifestera!

Vi varvar skrivövningar med mjuka yogaflöden och meditation. Det är ett vackert sätt att släppa taget om året som gått och blicka framåt men ny klarhet. Vi avslutar med en stunds chanting för att vibrera tillsammans i ett kraftfullt och läkande mantra. Ta med ett öppet hjärta och ett öppet sinne, din yogamatta samt anteckningsbok och penna för reflekterande skrivövningar.

Workshopen leds av Ewa Hagert.

Tid: 17.30-20.00

Investering 395 kr

VÄLKOMMEN!