fbpx

Våga Vila 5 december

Med Ewa Hagert
FULLBOKAT!

Vågar du vila? Att pausa och släppa taget kan låta enkelt, men så är det ju inte! Att ta en paus och vila när vi är stressade, oroliga eller adrenalinstinna är svårt. Men det finns tekniker som funkar. Hur sätter sig stress i din kropp? Hur uppkommer den och hur hanterar du den?

Den här workshopen är tillägnad alla som ger, tar hand om andra och producerar till energin är helt slut. Som ständigt kräver kroppen och sinnet på att orka mer, att prestera mer, att göra mer, att vara mer. Den här workshopen är för just dig.

Våga Vila är en workshop där vi fokuserar på vikten av att just vila. Vila är skönt och återhämtande, inte ineffektivt och ’förbjudet’. I vilan hittar vi den oändliga kraften vi alla har inom oss, där du får tillgång till din fulla potential. Vi har inte råd att inte återhämta oss. Denna kväll är en gåva till dig själv.

All forskning pekar på att människor som vilar och återhämtar sig upplever mycket mindre ångest, mindre stress och fysiskt obehag samt en dramatisk minskad risk för utmattning och depression. I denna workshop får du ta del av enkla men kraftfulla redskap för vila.

Workshopen innehåller ett rejält pass med restorative yoga, journaling (egna reflektionsövningar på papper med penna), guidad djupavslappning (yoga nidra), andningsövningar (pranayama) och mjuka rörelser för att ladda dina batterier. Inga krav, ingen prestation. Bara en skön söndagskväll tillsammans när stressen i julstöket pressar på.

Kom i dina skönaste kläder, ta med penna och skrivbok och din yogamatta såklart. Stanna för en kopp te efteråt om du har lust. Vi ser fram emot att vila tillsammans!

Workshopen leds av Ewa Hagert