fbpx

Gua Sha Faceliftmassage för Hemmabruk

9 november

I denna spännande workshop, får du lära dig en effektiv faceliftmassage där din hud kan få ökad lyster, fasthet, reducerar linjer, förbättrar elasticiteten och definierar ansiktskonturerna.

När vi masserar och stretchar huden i ansikte och hals kan vi förändra och förbättra ansiktets struktur – helt utan kosmetiska ingrepp. Svullnader och puffighet reduceras och rynkor och fina linjer slätas ut.

Genom att placera musklerna i en bättre position påverkas ansiktsuttrycken gynnsamt. Med andra ord, lär dig hur du blir din egen PT för dina ansiktsmuskler.

Daglig ansiktsmassage stimulerar kollagen- och elastinproduktionen som hjälper till att hålla huden elastisk och mjuk. När vi jobbar med det som finns under huden dvs lymfsystem, fascia och muskler påverkar vi huden på så många fler sätt än vad dyra serum och krämer kan göra.

I denna workshop får du får lära dig en ansiktsrutin där vi använder både händerna och Gua Sha-stenen. Med olika massagetekniker, tryck, tempo och riktning får huden en riktig boost som resulterar i förbättrad spänst, slätare hud, ökad lyster, mindre svullnad och puffighet samt reduktion av rynkor och fina linjer. Denna ansiktsrutin kan du sen lätt integrera i din vardag med tydliga resultat.

Genom regelbunden användning av Gua Shasten och ansiktsmassage kommer du att märka en positiv förändring i din hud på helt naturlig väg. Under workshopen kommer vi att använda Gua Sha sten av rosenkvarts. Har du en egen, så ta gärna med den. Det finns också möjlighet att köpa sten på plats.

Workshopen passar alla. Till denna workshop kan du köpa till behandlande lymfmassage, läs mer om detta längre ner på sidan.
🌻
Lördagen den 9 november kl 13.30-16.30
Boka din plats HÄR
Investering: 595 kr
Välkommen!

Workshopen leds av Helena Hagman

Helena Hagman grundade Studio Frid för snart 15 år och har sedan dess utvecklat en rad kurs- och utbildningskoncept inom yoga och pilates. Numera ägnar sig Helena på heltid åt att utbilda andra terapeuter i lymfmassage och olika metoder för lymfhälsa. Helena håller grundkurser i lymfmassage, grundkurser i koppning och Gua Sha för ökat lymfflöde samt föreläsningar och workshops inom lymfhälsa & klimakteriet.

KÖP TILL LYMFMASSAGE
Är du nyfiken på lymfmassage? Till deltagare i denna workshop erbjuder vi ett förmånligt pris på lymfmassage, 950kr (ord pris 1095kr). Detta pris gäller endast vid köp av behandling i samband med bokning av workshopen. När du bokar din plats väljer du till lymfmassage och betalar båda samtidigt. Behandlingen bokas därefter in via hemsidan HÄR och utförs av någon av våra duktiga terapeuter Maria, Åsa, Gollie eller Lis-Marie. Köpet gäller i 6 månader. OBS! du kan inte boka lymfmassage hos Helena.
KURS I HORMON- OCH LYMFYOGA 
Vi erbjuder vi även en kurs i Hormon och Lymfyoga för dig i klimakteriet och förklimakteriet. Kursen är 8 tillfällen och man kan lägga till en behandlande lymfmassage till bra pris. Läs mer HÄR!