fbpx

FULLMÅNECERMONI & SOUND HEALING

Katarina Bergman Gustafson & Ewa Hagert
5 maj

Välkommen till denna magiska FULLMÅNECEREMONI med SOUND HEALING ledd av Katarina Bergman och Ewa Hagert. En fantastisk upplevelse för såväl kropp som sinne.

Fredagen den 5 maj inträffar fullmånen i Skorpionens tecken och det sägs vara en av de mest kraftfulla fullmånarna på hela året. Den här fullmånen handlar om att våga möta våra rädslor och släppa taget om dem för och öppna upp för nya saker i vårt liv! Skorpionen är intensiv, passionerad och modig medan solens tecken Oxen, påminner oss om vikten av self-care. En härlig kombo!

Vad passar då inte bättre än att samlas under månens ljus för ceremoni, meditation och läkning till ljudet av kristallskålarnas vibrationer?

Den här fullmåneceremonin gör vi lite lugnare än vi brukar. Vi fokuserar på månens feminina yinenergier och den meditativa resan som möter oss i stillheten. Meditationen och reflektionen hjälper oss att öppna upp och medvetandegöra. Yinyogan tar oss djupare både fysiskt och mentalt och vibrationerna från kristallskålarna läker oss. Vi avslutar kvällen i djupavslappning i återhämtande sound healing. Ett äkta ljudbad.

Workshopen passar alla, inga förkunskaper krävs. Kom med ett öppet sinne och en vacker anteckningsbok och en penna du gillar, så du kan dokumentera dina tankar. Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

Workshopen leds av Katarina Bergman Gustafson och Ewa Hagert.

DATUM: Fredagen 5 maj

TID: 17.30 – 20.00

INVESTERING: 395 sek

Boka din plats HÄR!

Låt kristallskålarnas vibrationer läka dig!

Om Katarina

Katarina har praktiserat yoga av och till i 25 år, och är utbildad yogalärare. Hon gjorde sin yogalärarutbildning i Sverige och fortsättningsstudier för bl.a. Michael James Wong i London (kramayogaschool.com), och online under pandemin. Under en av dessa utbildningar kom hon i kontakt Sound Healing och var helt såld; äntligen hade hon hittat ett verktyg för att hjälpa att meditera! Katarina är nu utbildad Crystal Bowl Sound Healer och har studerat bland annat med Holly Husler (hollyhusler.com) och ser fram emot att erbjuda Sound Healing upplevelser i vårt svenska yoga community ❤

Om Ewa

Ewa är yogalärare med ett stort mått av spiritualitet inkluderat i sin undervisning. Hon har lett Fullmånecermonier under flera år och hennes yinyogaklasser är alltid välbesökta. Ewa utbildar också yinyogalärare på Studio Frid. Att inkludera olika verktyg för att öppna upp vårt inre, är kännetecknande för Ewas sätt att undervisa.

Ewa är den enda yogainstruktören i södra Sverige som är utbildad av Rachel Brathen (Yoga Girl) och i hennes utmärkande sätt att koppla yogan till mentalt närvaro och känslomässigt läkande. ❤

Ewa är E-RYT500 och YACEP Provider, registrerad yogalärare hos Yoga Alliance och driver Studio Frid sedan sommaren 2021.