fbpx

FULLMÅNECERMONI & SOUND HEALING

Katarina Bergman Gustafson & Ewa Hagert
23 februari

Välkommen till denna magiska FULLMÅNECEREMONI med SOUND HEALING ledd av Katarina Bergman och Ewa Hagert. En fantastisk upplevelse för såväl kropp som sinne.

På förmiddagen den 24 februari inträffar fullmånen i Jungfruns tecken. Jungfrun som representerar våra plikter, ordning och reda och struktur. Att vara där för andra, att hålla sig jordad med båda fötterna på marken. Soltecknet är Fiskarna vilket representerar vårt hjärta, intuition och våra känslor. Den här fullmånen påminner oss om balansen mellan att vara i huvudet (jungfrun) och i hjärtat (fisken). Balansen mellan görande och varande, så som livet i stort är, manifesteras nu.

Vad passar då inte bättre än att samlas under månens ljus för ceremoni, meditation och läkning till ljudet av kristallskålarnas vibrationer?

Den här fullmåneceremonin gör vi långsam och reflekterande. Vi fokuserar på månens feminina yinenergier och den meditativa resan som möter oss i stillheten. Meditationen och reflektionen hjälper oss att öppna upp och medvetandegöra. Yinyogan tar oss djupare både fysiskt och mentalt och vibrationerna från kristallskålarna läker oss. Vi avslutar kvällen i djupavslappning i återhämtande sound healing. Ett äkta ljudbad.

Workshopen passar alla, inga förkunskaper krävs. Kom med ett öppet sinne och en vacker anteckningsbok och en penna du gillar, så du kan dokumentera dina tankar. Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

Workshopen leds av Katarina Bergman Gustafson och Ewa Hagert.

DATUM: Fredagen 23 februari

TID: 17.30 – 20.00

INVESTERING: 495 sek

Boka din plats HÄR!

Låt kristallskålarnas vibrationer läka dig!

Om Katarina

Katarina har praktiserat yoga av och till i 25 år, och är utbildad yogalärare. Hon gjorde sin yogalärarutbildning i Sverige och fortsättningsstudier för bl.a. Michael James Wong i London (kramayogaschool.com), och online under pandemin. Under en av dessa utbildningar kom hon i kontakt Sound Healing och var helt såld; äntligen hade hon hittat ett verktyg för att hjälpa att meditera! Katarina är nu utbildad Crystal Bowl Sound Healer och har studerat bland annat med Holly Husler (hollyhusler.com) och ser fram emot att erbjuda Sound Healing upplevelser i vårt svenska yoga community ❤

Om Ewa

Ewa är yogalärare med ett stort mått av spiritualitet inkluderat i sin undervisning. Hon har lett Fullmånecermonier under flera år och hennes yinyogaklasser är alltid välbesökta. Ewa utbildar också yinyogalärare på Studio Frid. Att inkludera olika verktyg för att öppna upp vårt inre, är kännetecknande för Ewas sätt att undervisa.

Ewa är den enda yogainstruktören i södra Sverige som är utbildad av Rachel Brathen (Yoga Girl) och i hennes utmärkande sätt att koppla yogan till mentalt närvaro och känslomässigt läkande. ❤

Ewa är E-RYT500 och YACEP Provider, registrerad yogalärare hos Yoga Alliance och driver Studio Frid sedan sommaren 2021.