fbpx

Kvinnlig Urkraft

För dig som längtar efter att hitta tillbaka till din inre styrka

Denna kvinnocirkel är för dig som längtar efter att samlas i en mindre grupp och lära dig mer om välmåendet mitt i livet. Detta är för dig som är intresserad av lymfsystemet, klimakteriehälsa, motion, kost och återhämtning och hur allt hänger ihop.

Kanske känner du dig trött och sliten och upplever plötslig viktuppgång som är svår att hantera. Kanske känner du dig svullen med värk och ingenting hjälper. Kanske känner du dig energilös, trött och stressad. Kanske mår du hur bra som helst men vill lära dig mer om kvinnohälsa mitt i livet ur ett holistiskt perspektiv.

Vi besitter alla vår egen urkraft men ibland mister vi den på livets väg. Vi når perioder av stress, sömnbrist och hormonella förändringar vilket kan göra att vi inte mår lika bra som vanligt och inte känner oss hemma i kroppen och livet. Nervsystemet är ständigt påslaget, andetaget grunt och vi är ständig trötta. 

Kan man göra något åt allt det här? Svaret är ja! Med en medveten andning, med yoga och rörelse, förbättrat flöde i lymfsystemet och en bättre nattsömn kan vi känna oss lättare och gladare. Spänningar släpper och livet känns lite ljusare. Men fokus på self-compassion skapar vi medvetenhet om hur vi lever och vad vi kan och behöver förändra. Inga pekpinnar, inga måsten utan en förnyad kontakt med livsglädjens energi.

Kvinnlig urkraft är ett förlopp på 5 veckor där vi samlas en gång i veckan för att samtala och reflektera men framför allt för att lära oss mer om vikten av återhämtning, andning och rörelse, samt kostens påverkan på vår hälsa. Varje tillfälle innehåller mjuk yoga, andningsövningar och återhätmning.

Vecka 1 Andningens kraft

Vecka 2 Rörelsens kraft

vecka 3 Den feminina kraften

Vecka 4 Flödets kraft

Vecka 5 Kraften i att välja

Kursen passar alla kvinnor som längtar tillbaka till sin egen urkraft och du behöver inte ha yogat tidigare. Du kommer att få med dig verktyg som egenvårdsprogram för lymfsystemet, kostråd, andningsövningar och ett stöd i form av en sluten Facebookgrupp, där du kan ställa frågor och dela erfarenheter mellan träffarna. 

För att få snabbare resultat i det inre flödet, rekommenderar vi att man kombinerar rörelse med lymfmassage. När du bokar kursen får du därför möjlighet att boka Lymfmassage till extra förmånligt pris. 850kr mot normalt 995kr för en 110 min (första besöket) eller 85 min (återbesök) behandling om du varit hos oss tidigare. OBS! Priset gäller en behandling och endast i samband med bokning av kursen. Välj när du bokar om du vill ha med eller utan lymfmassage. Du kan läsa mer om fördelarna med lymfmassage HÄR

Måndagar 17.30-18.45

Lärare: Gollie Okhowat

Investering: 1395kr Lägg till lymfmassage för 850kr

Datum: 16/1, 23/1, 30/1, 6/2 och 13/2.

I kursavgiften ingår 1 extra klipp som gäller på våra öppna klasser, för att du ska kunna ta igen missat tillfällen på kursen. Ta med egen yogamatta. 

BOKA DIN PLATS HÄR!

Välkommen till ett ökat välmående med oss på Studio Frid.

Kursen leds av Gollie Okhowat

Gollie är lymfmassör, utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut. Hon använder lymfmassage i renande och smärtlindrande syfte. Gollie är också kostrådgivare med ett stort intresse för kroppen och de obalanser vi skapar genom stress, sömnbrist och att vi inte tar hand om oss själva tex genom rörelse och andning. Hon älskar och fascineras av kroppen och ser vikten av att ta hänsyn till helheten. Kosten och näringsintaget är ett ytterligare ett verktyg för att jobba med och optimera lymfsystemet på bästa sätt.

BOKA HÄR