fbpx

SOUND HEALING

Med Katarina Bergman Gustafson
10 december

Välkommen till denna magiska workshop med SOUND HEALING ledd av underbara Katarina Bergman. En verklig ära att välkomna Katarina tillbaka till studion och erbjuda healing med kristallskålar! En fantastisk avslappnande upplevelse för såväl kropp som sinne, mitt i julstressens andra advent.

Varmt välkommen till en Sound Journey, eller ”klangmeditation” med kristallskålar.

Den yogafilosofiska tanken med Sound Journeys (”sound healing”, ”ljudbad”) är att våra chakran vibrerar med olika toner, men stress och olika former av trauman gör att de börjar vibrera lite för snabbt eller lite för långsamt och då uppstår obalanser i vårt energisystem. Under en Sound Journey sköljer vibrationerna eller ljudvågorna från kristallskålarna över dig och genom dig och hjälper dina chakran att vibrera med rätt hastighet, att bli mer balanserade. Man kan också helt enkelt betrakta Sound Journeys som ett meditationsverktyg, du väljer själv!

Vi kommer att börja med en sittande Chakra meditation, där vi går igenom varje chakra för sig och lyssnar på respektive kristallskål och sedan lägger du dig bekvämt tillrätta för en Sound Journey. Under själva Sound Journeyn behöver du inte göra någonting. Intentionen är att skapa en trygg plats för dig, där du kan slappna av, släppa taget om det som inte längre gagnar dig, notera vad som kommer upp till ytan och ta emot det du behöver.

Ta gärna på dig mjuka, bekväma och tillräckligt varma kläder och ta gärna med en ögonkudde, eller sovmask för att lättare kunna slappna av.

DATUM: Söndag 10 december

TID: 15.30 – 17.30

INVESTERING: 395 sek

Boka din plats HÄR!

Låt kristallskålarnas vibrationer läka dig!

Om Katarina

Katarina har praktiserat yoga av och till i 25 år, och är utbildad yogalärare. Hon gjorde sin yogalärarutbildning i Sverige och fortsättningsstudier för bl.a. Michael James Wong i London (kramayogaschool.com), och online under pandemin. Under en av dessa utbildningar kom hon i kontakt Sound Healing och var helt såld; äntligen hade hon hittat ett verktyg för att hjälpa att meditera! Katarina är nu utbildad Crystal Bowl Sound Healer och har studerat bland annat med Holly Husler (hollyhusler.com) och ser fram emot att erbjuda Sound Healing upplevelser i vårt svenska yoga community ❤