fbpx

Unwind & Rewind med Ulrica Norberg

24 mars

Vi välkomnar stolt en av Sveriges mest uppskattade yogalärare, underbara Ulrica Norberg tillbaka till Studio Frid. Missa inte denna unika möjlighet att yoga tillsammans med Ulrica! Klassen bjuder på värmande yinyoga och härlig återhämtning. Unwind & Rewind – Hämta tillbaka & Fyll på!

Denna workshop handlar om återhämtning. Hur vi aktivt kan omvandla energi från nedsatt till balanserad och till kraftfull. Mental, emotionell och fysisk återhämtning. Skiljer de behoven sig åt och hur kan vi träna återhämtning på olika sätt? Går det att använda sig av återhämtning för att bli starkare? Svaret är ja på den frågan. Dock behöver man lite insyn och förståelse för hur vårt nervsystem fungerar samt hur vi kan arbeta med det på olika sätt. Hur vi kan lära oss att lyssna på vad kroppen säger att den behöver. Det kanske låter svårt men det är lättare än vad man tror. Allt är lätt när man vet vad man letar efter.

*

Ulrica leder oss först in i en skön praktik som börjar med härliga, mjuka rörelser, in yinyogasekvenser som släpper på spänningar, vidare in i andningspraktik innan passet mynnar ut i en restorative savasana med guidad avspänning. Efter en kort paus, bjuder Ulrica på en matnyttig föreläsning om just återhämtningens olika aspekter samt hur vi med små medel kan hjälpa våra system att ställa om.

Passar alla nivåer och alla är välkomna.

Då Ulrica även är en författare så har hon med sig några av hennes senaste böcker till försäljning och signering. Swish eller kontant betalning.

Tid: 24 mars kl 14.00-16.30

Pris: 495kr

Boka din plats HÄR

VARMT VÄLKOMMEN!

Om Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga, andning och meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica arbetar som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit över ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt utbildat sig inom medicin, hälsa och träning.

Ulrica upptäckte meditation och yoga i USA under tidiga tonåren och har sedan dess fördjupat sitt intresse genom utbildningar och resor världen över. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas som en av Skandinaviens främsta pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Nyfiken, modig, öppensinnad, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entusiasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa.

www.ulricanorberg.se
instagram: @ulricanorberg