fbpx

SKÖNA SÖNDAG PÅ AGNESHILL

6 JUNI

Välkommen till underbara Agneshill utanför Vellinge, på ett heldagsretreat där vi fyller upp kropp och själ. Yogan är i fokus, men även ett medvetet sinne och ett öppet hjärta. Temat för denna dag är att landa i det som är, att vara nöjd med det som är och grunda i tilliten till att vi själva bestämmer hur vårt liv ser ut. Var lägger du din energi….?

Agneshill, denna gudomligt vackra gård som renoverats med varsam hand, där vi får lov att rulla ut våra mattor och njuta av magiskt ljusinsläpp, stillhet, ro och balans. Platsen där så mycket kärlek finns i luften. Skäm bort dig själv och häng med på denna sköna söndag! På en dag hinner man fylla på med mycket ny energi. En dag full av värme, gemenskap, avslappning, hemlagad vegetarisk mat och medveten närvaro på yogamattan. En dag bara för dig.

Den här gången blir Sköna Söndag på en tisdag, Nationaldagen är ju en lika fin söndag som andra. Vi passar istället på att njuta lite extra denna ’röda dag’ i försommarenergi. Vilken gåva!

Pris: 1695 kr inkl mat (lätt välkomstsfika, vegetarisk lunch, eftermiddagsfika, kaffe & te) Ledare på retreatet är Ewa Hagert. Läs mer om Ewa här.

En lyxig heldag bara för dig. 

Program

8.30-9.00 Ankomst och lättare frukost serveras

9.00-9.30 Välkomstcirkel

9.30-12.00 The power in You – Reflektion, meditation och flödande yogaklass med avslutande lång savasana

12.00-13.00 Härlig vegetarisk lunch

13.00-15.00 Reflektionsövningar och meditationspromenad

15.00-15.30 Afternoon Tea

15.30-17.30 Yin Bliss – Unwind Your Soul – Långsam yinklass med djupavslappning och guidad meditation – Yoga Nidra

17.30-18.00 Avslutande ceremoni

Mindre förändringar i programmet kan förekomma